Disclaimer

Op deze website zullen enkel links naar websites staan waar downloadbare muziekbestanden op een legale manier verkregen kunnen worden. Via de reactie-mogelijkheid, bij alle nummers vermeld op deze website, is het echter mogelijk dat een gebruiker een link plaatst die niet overeenkomst met eerder genoemd feit, en waar eventueel illegaal te verkrijgen bestanden zijn te downloaden. Hardloop-muziek.nl zal er alles aan doen deze links zo snel mogelijk te verwijderen, en, indien nodig, andere gepaste maatregelen nemen. Hardloop-muziek.nl zelf brengt op deze website enkel muziek in de aandacht, en biedt voor de gebruiker mogelijkheden om op een legale manier aan deze muziek te geraken, waarbij het copyright van de artiest(en) in acht wordt genomen.

Alle voorbeeldfragmenten op deze website zijn afkomstig van iTunes. Vanwege dit feit kan het voorkomen dat er onjuiste, incorrecte of incomplete fragmenten ter gehoren worden gebracht. Dit geldt tevens voor de juiste schrijfwijze en correctheid van titels, artiestennamen, albumnamen en genres. We streven er wel naar eventuele fouten zo spoedig mogelijk te corrigeren.

De weergegeven BPM bij de nummers op deze website is slechts een benadering, en de mate van correctheid moet in acht worden genomen wanneer dit gegeven in wat voor vorm ook wordt gebruikt.

Bij ‘nieuwe hardloop-muziek’ worden de meest recent toegevoegde nummers weergegeven. Deze muziek hoeft niet direct recent (opnieuw) uitgebracht te zijn.

De getoonde fysieke apparatuur en media op verschillende pagina’s op deze website kunnen worden besteld en gekocht via de website bol.com. In alle gevallen zijn bij elke aankoop de voorwaarden van deze website van toepassing. Hardloop-muziek.nl kan nooit aansprakelijk worden gesteld van enig defect, probleem, of ander voorval met enig besteld artikel waar via onze website naar verwezen wordt.. Houd er tevens rekening mee dat de getoonde informatie en specificaties van de artikelen slechts een greep uit het totaal zijn. Veelal worden enkel de voor hardlopen belangrijke aspecten genoemd. Raadpleeg altijd de officiĆ«le website van het betreffende artikel voor de volledige productbeschrijving en -specificaties. Onjuistheden/typefouten bij de beschrijvingen van de artikelen onder voorbehoud. Afbeeldingen van getoonde producten kunnen afkomstig zijn van bol.com.