Hardloop beginners-apps

Een overzicht van de beste hardloop beginners-apps

Vele hardloop-apps beschikken over functies om trainingsschema’s, intervallen en andere trainingen in te laden, waardoor deze apps je continu begeleiden tijdens het hardlopen. Er zijn echter ook hardloop-apps die ervoor gemaakt zijn om je als beginner op de goede weg te helpen met schema’s, feedback en speciale trainingen, waarmee je bijvoorbeeld kunt opbouwen naar de 5 of de 10 kilometer. Hieronder zijn enkele van deze apps opgesomd.

Zombies, Run! 5k Training

Beschrijving: Zombies, Run! 5k Training is een variatie op de standaard Zombies, Run!-app. Met deze app kun je na acht weken 5 kilometer aaneensluitend lopen. Het schema bestaat uit 25 trainingen, waarin je gaandeweg in een bijzonder avontuur met zombies beland. Je loopt niet alleen voor jezelf, maar je loopt ook als held in het verhaal!

Onder andere geschikt voor: iOS

Downloaden: Zombies, Run! 5k Training voor iOS

Get Running (Couch to 5K)

Beschrijving: Get Running (Couch to 5K) bevat een trainingsschema, waarmee je na 9 weken een half uur aaneensluitend moet kunnen hardlopen (en dit komt over het algemeen overeen met 5 kilometer). Elke week loop je drie lessen, en tijdens deze lessen word je op de hoogte gehouden van je vooruitgang, en hoelang je nog moet hardlopen of moet wandelen. Ook op het scherm is de voortgang van de training te zien. De app is in het Engels.

Onder andere geschikt voor: iOS

Downloaden: Get Running (Couch to 5K) voor iOS

5K Runner: 0 to 5K run training

Beschrijving: 5K Runner: 0 to 5K run training is een app die je traint om na acht weken 5 kilometer achterelkaar te kunnen hardlopen. Met speciale badges, die je kunt verdienen tijdens het lopen, wordt extra motivatie verkregen, en wordt het doorzetten beloond. Je kunt tijdens het lopen gewoon je eigen muziek blijven luisteren, en je ontvangt tussendoor af en toe gesproken tips, hints en aanwijzingen met betrekking tot je huidge training. Ook deze app is in het Engels.

Onder andere geschikt voor: iOS

Downloaden: 5K Runner: 0 to 5K run training voor iOS

10K Runner: 0 to 5K to 10K run training

Beschrijving: 10K Runner: 0 to 5K to 10K run training is het vervolg op bovenstaande app. Met behulp van deze app kun je als beginner vanaf het 0-punt, of vanaf de 5 kilometer richting de 10 kilometer trainen. Ook bij deze app kun je je eigen muziek luisteren, en krijg je onderweg gesproken feedback.

Onder andere geschikt voor: iOS

Downloaden: 10K Runner: 0 to 5K to 10K run training voor iOS

Andere hardlopers bekeken ook:

kwmobile 2x armband voor Samsung Galaxy Fit 2 - Bandjes voor fitnesstracker in zwart / donkwmobile 2x armband voor Samsung Galaxy Fit 2 - Bandjes voor fitnesstracker in zwart / don

Score 5 van de 5 sterren

Nu slechts €9,99

Bestel

Levertijd:

Uiterlijk 6 juni in huis


kwmobile staat voor moderne, praktische en betaalbare gadgets voor smartphones, tablets en andere elektronische apparaten. We kenmerken ons door het enorme aanbod aan accessoires voor talloze merken e.. Lees meerMeer Hardloop-armbanden