Hardloop muziek-apps

Een overzicht van de beste hardloop muziek-apps

Muziek luisteren tijdens het hardlopen kun je natuurlijk gewoon doen met een MP3- of een MP4-speler. Wanneer je echter met een smartphone hardloopt, doordat je een hardloop-app gebruikt, kun je ook speciale muziek-apps gebruiken voor het luisteren van muziek. Een greep uit de populairste hardloop muziek-apps is hieronder te vinden:

TuneIn Radio Pro

Beschrijving: TuneIn Radio Pro is app waarmee je live naar duizenden (lokale) radiostations kunt luisteren. Zo hoef je deze muziek niet per se op jouw toestel te zetten, en heb je altijd gevarieerde muziek tijdens het hardlopen. Naast de vele internationale radiostations, zijn ook de populairste Nederlandse stations te beluisteren.

Onder andere geschikt voor: iOS

Downloaden: TuneIn Radio Pro voor iOS

PlayMyQ HD – Music Player

Beschrijving: PlayMyQ HD – Music Player stelt je instaat een wachtrij aan nummers in te stellen, zodat je tijdens het hardlopen de beste nummers uit je bibliotheek te horen krijgt. De app beschikt ook over een ‘crossfade’-functie, wat inhoudt dat al je muziek naadloos in elkaar overloopt, en er dus geen stille momenten meer zullen zijn.

Onder andere geschikt voor: iOS

Downloaden: PlayMyQ HD – Music Player voor iOS

Metronome+

Beschrijving: Metronome+ is een ander soort muziek-app: het simuleert namelijk het geluid van een onderwetse metronoom. Bij het hardlopen kan dit worden gebruikt om in een bepaald soort pastempo te lopen en te blijven lopen. Hiervoor kan men muziek gebruiken met een bepaald aantal BPM, maar een metronoom is hiervoor dus ook geschikt. Zo kunnen mensen die liever niet met muziek hardlopen, toch zorgen dat ze de juiste pastempo hebben.

Onder andere geschikt voor: iOS

Downloaden: Metronome+ voor iOS

Andere hardlopers bekeken ook:

Samsung Galaxy A8 2018 Sport / Hardloop Armband (ZWART) Spatwaterdicht, Reflecterend, Neopreen, ComfSamsung Galaxy A8 2018 Sport / Hardloop Armband (ZWART) Spatwaterdicht, Reflecterend, Neopreen, Comf

Score 0 van de 5 sterren

Nu slechts €7,95

Bestel

Levertijd:

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis


Je smartphone gebruiken tijdens het hardlopen? Of neem je je sleutels, portemonnee en smartphone mee tijdens het hardlopen en gaat dat zo ongemakkelijk? Neem je telefoon en accessoires dan op een hand.. Lees meerMeer Hardloop-armbanden